Înfrângere pe teren propriu pentru CSM Sighet

Sâmbătă, începând cu ora 15:00, echipa de fotbal a municipiului SIghetu Marmației a evoluat într-o nouă etapă a Ligii a III-a, de această dată primind vizita celor de la FC Bihor Oradea, o echipă cu tradiție în fotbalul românesc.

Prima repriză a fost controlată în totalitate de echipa bihoreană, care a reușit să deschidă repede scorul, în minutul 9 , prin Lupșe David, după o lovitură de colț, reușind astfel să conducă cu 0-1 încă din startul partidei. După înscrierea golului, bihorenii au fost cei care au rămas la conducerea jocului, drept dovadă fiind și golul doi venit cu trei minute înainte de finalul primei reprize, marcat de Andrei Gheorghiță care a rămas liber în careu, reușind un șut din voleu, ducând scorul la 0-2, acesta fiind și scorul primelor 45 de minute.

La pauză, antrenorul formației sighetene, Adrian Iencsi a avut un discurs dur și motivator în același timp , iar băieții antrenați de către acesta au avut o altă atitudine și determinare, fiind cei care au dominat jocul în a doua repriză de la început și până la sfârșit, punând presiune pe fundașii bihoreni.

Golul celor de la CSM Sighet a venit în minutul 66, prin Gondiu Gheorghe care a marcat cu o lovitură de cap, readucând speranțele că se poate egala, de ce nu și să câștige partida.

Din păcate pentru sigheteni, partida s-a terminat cu scorul de 1-2, toate cele trei puncte puse în joc, fiind luate de FC Bihor Oradea.

La această partidă au asistat aproximativ 800 de spectatori, de unde rezultă faptul că fotbalul este cel mai iubit sport din municipiul Sighetu Marmației.

În următoarea etapă, CSM Sighet va evolua în deplasare împotriva celor de la Șimleul Silvaniei, un meci în care obiectivul echipei sighetene este fără dar și poate, VICTORIA!

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *