Lucrări la Sala ,,Viorel Costin ” din Sighetu Marmației

Se efectuează lucrări de înlocuire a acoperișului la clădirea Sălii Viorel Costin. Datorită gradului avansat de deteriorare a clădirii s-a luat măsura de a interveni asupra acoperișului, pentru a stopa procesul de degradare al acesteia.

Cheltuielile sunt suportate din bugetul local al Municipiului Sighetu Marmației, suma alocată fiind de de 330.000 lei.

Lucrările sunt efectuate prin Serviciul Public de Gospodărire Urbana. Până în prezent s-a intervenit asupra structurii acoperișului, au fost îndepărtate țiglele vechi, s-au înlocuit componentele deteriorate, urmând ca în următoarele două săptămâni să fie montată țigla nouă.

Sala Viorel Costin este una dintre clădirile emblematice ale Municipiului Sighetu Marmației, reabilitarea acesteia fiind pe agenda de priorități ale administrației sighetene. În acest sens este în curs de actualizare documentația tehnică existentă, urmând a fi depus un proiect în cadrul apelurilor Programului Operațional Regional și al Programului Național de Redresare și Reziliență, pentru accesarea de fonduri în vederea reabilitării întregii clădiri.

Lucrările de înlocuire a acoperișului se desfășoară conform graficului stabilit inițial și vor fi finalizate până la sfârșitul lunii aprilie.

COMUNICAT EMIS DE PRIMĂRIA MUNICIPIULUI SIGHETU MARMAȚIEI

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *