Skip to content

Premii pentru sighetenii care se alături campaniei de colectare a deșeurilor de echipamente electrice, electronice și electrocasnice

Primăria municipiului Sighetu Marmației în colaborare cu The Green Project, partener al Asociației RoRec, organizează în perioada 9 – 10 iulie 2021 o campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice, electronice și electrocasnice.

Pe toată durata derulării campaniei, echipa responsabilă cu colectarea deșeurilor se va deplasa la domiciliul solicitanților pentru preluarea electrocasnicelor vechi, grele sau voluminoase, în baza unei programări prealabile la numerele de telefon 0720 811 640 sau 0756 036 205. Campania de colectare se adresează atât gospodăriilor individuale, cât și instituțiilor și firmelor private.

De asemenea, atât vineri cât și sâmbătă se va colecta, fără a fi necesară o programare prealabilă, la mașina de colectare care va circula pe raza municipiului Sighetu Marmației, iar sâmbătă colectarea se va desfășura atât la mașina de colectare, cât și la punctul de colectare ce va fi amplasat pe Platforma CPL situată în cartierul Unirii, între orele 10:00 – 16:00.

Pentru a încuraja populația municipiului să participe în număr cât mai mare la această campanie de colectare a echipamentelor electrice și electronice nefuncționale, evitând astfel abandonarea acestora pe domeniul public, organizatorii au pregătit o tombolă cu 21 de premii, constând în echipamente electrice și electrocasnice noi (3 x Mașină de găurit cu percuție, 3 x Polizor unghiular, 3 x Autofiletantă cu acumulator, 3 x Storcător de citrice, 3 x Fier de călcat, 3 x Cafetieră, 3 x Mixer).

Tragerea la sorți și desemnarea câștigătorilor va avea loc sâmbătă 10 iulie la ora 16:00, la punctul de colectare de pe Platforma CPL.

sursă foto: Primăria Sighet

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Facebook
WhatsApp