Skip to content

Proiectul „Etică și integritate în Municipiul Sighetu Marmației” a fost selectat spre finanțare

Proiectul „Etică și integritate în Municipiul Sighetu Marmației” a fost selectat spre finanțare.

Obiectivul general al proiectului constă în consolidarea capacității administrative a Municipiului Sighetu Marmației în vederea creșterii integrității, reducerea vulnerabilități la corupție, creșterea transparenței și eticii prin dezvoltarea și implementarea unor măsuri de prevenire a corupției, aplicarea unitară a mecanismelor, procedurilor și normelor de etică și integritate, precum și prin îmbunătățirea cunoștințelor salariaților în ceea ce privește prevenirea corupției.

Obiectivul general a fost stabilit în vederea creşterii calităţii serviciilor publice locale, ca beneficiu durabil pentru grupul țintă și cetățenii Municipiului Sighetu Marmatiei.

Astfel, prin implementarea măsurilor menționate în proiect, va fi susținut un management performant la nivelul administrației locale, va fi susținută creșterea transparenței, eticii și integrității, precum și îmbunătățirea accesului și a calității serviciilor furnizate.

Valoarea totală a proiectului este de 414.916,60 lei, din care valoarea totală nerambursabilă este de 406.618,27 lei, iar contribuția proprie a Municipiului Sighetu Marmației este de 8.298,33 lei.

Urmăriți-ne și pe FACEBOOK

Facebook
WhatsApp