Skip to content

Sigheteanul Turda Grigore s-a calificat în play-off-ul Ligii I cu FC Argeș

Unul dintre oamenii de bază a celor de la FC Argeș, Turda Grigore, originar din Sighetu Marmației a reușit ieri împreună cu echipa sa, performanța istorică de a se califica în play-off-ul Ligii I după un meci interzis cardiacilor câștigat în deplasare împotriva contracandidatei la singurul loc rămas vacant în drumul spre play-off înaintea ultimei etape, FC Botoșani.

Primul gol a venit în actul secund, după ce Mihai Roman a reușit să deschidă scorul și să pornească fiesta în tribunele stadionului botoșănean. Alin Dobrosavlevici a renăscut speranțele piteștenilor de a se califica în play-off odată cu reușita egalizatoare din minutul 71. Ahmed Said, atacantul introdus pe parcurs de antrenorul Andrei Prepeliță, a marcat golul decisiv pentru calificarea istorică în play-off-ul Ligii I pentru formația sa, FC Argeș.

Așadar, în urma victoriei de nedescris de ieri, sigheteanul Turda Grigore, unul dintre cei mai buni fundași din Liga I va evolua în play-off, alături de cele mai bune echipe din campionatul intern.

Facebook
WhatsApp