Victorie importantă pentru CSM Sighet în Liga a III-a

Astăzi, începând cu ora 14:00 pe Stadionul Municipal ,,Solovan ” din municipiul Sighetu Marmației a avut loc o nouă etapă a Ligii a III-a, ultima pe teren propriu în acest an pentru echipa din Sighet, în care au primit vizita celor de la Victoria Carei.

Sighetenii au început bine partida, reușind să deschidă scorul prin Pătrășcan Viorel, jucător născut în anul 2005, care a reușit o execuție de generic. Echipa din Sighet a mărit avantajul pe tabela de marcaj după ce Catrina Cristian a reușit să marcheze, iar în minutul 39, Pop Simion a dus scorul la 3-0 în urma unei lovituri de la 11 metri, obținute de către același Pătrășcan, unul dintre cei mai buni jucători ai acestei partide câștigate de CSM Sighet. La faza penalty-ului, un jucător de la Victoria Carei a fost eliminat.

În repriza a doua, sigheteanul , Novoselenszki Raul a înscris și el, ducând astfel scorul la 4-0, după o acțiune frumoasă a gazdelor .

Echipa antrenată de Adrian Iencsi a avut oportunitatea de a mai înscrie , însă oaspeșii au fost cei care au înscris golul de onoare la ultima fază , scorul final fiind 4-1.

În urma victoriei de astăzi, CSM Sighet va încheia anul 2022 pe locul 7, indiferent de rezultatul din etapa viitoare, care va avea loc în deplasare la CSM Olimpia Satu Mare.

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *