Victorie pentru CSM Sighet în primul meci oficial al anului

Astăzi, începând cu ora 15:00 pe Stadionul Municipal ,,Solovan” din Sighet a avut loc prima partidă oficială din anul 2023 pentru echipa de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Sighet, adversarii sighetenilor de astăzi fiind cei de la Minerul Ocna Dej, fomație aflată pe locul 6.

Partida a început rău pentru sigheteni, oaspeții fiind cei care au deschis scorul din 6 metri după o minge respinsă în față de portarul echipei gazdă, Lucian Cebotari. Egalarea a venit 10 minute mai târziu, după o execuție spectaculoasă a lui Tutuța Cătălin. Gazdele au dus scorul la 2-1 după un șut de la 16 metri al cărui autor a fost Pop Simion. CSM Sighet a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, după ce noul transfer Emanuel Dat a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri.

Începutul celei de-a doua reprize a aparținut tot sighetenilor care au lovit bara prin Pop Simion, dar cei de la Dej au redus din diferență, după un autogol. Golul de 4-2 , care a fost de altfel și scorul final al partidei a fost înscris fundașul central al echipei, Dacian Dunca.

Așadar, în urma acestei victorii, echipa antrenată de Adrian Iencsi a obținut 3 puncte prețioase în vederea realizării obiectivului, și anume salvarea de la retrogradare.

Etapa viitoare, CSM Sighet se va duela în deplasare cu liderul seriei 10, FC Bihor Oradea, într-un meci ce va avea loc sâmbătă, 18.03.2023 la ora 15:00.

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *