Două sportive legitimate la CSM Sighet în echipa României pentru Campionatul Balcanic de Volei pe Plajă

Mai sunt două zile până la deschiderea oficială a Campionatului Balcanic de Volei pe Plajă U20 care va avea loc în premieră la Sighetu Marmației, la parcul Grădina Morii din municipiu, în perioada 1-3 iunie 2022.

De menționat este faptul că pentru prima oară în istoria voleiului sighetean, reprezentativa României la acest campionat va fi formată și de două jucătoare din Sighet, sportive legitimate la Clubul Sportiv Municipal Sighetu Marmației și anume, Culda Bianca și Kereszteszi Alexandra.

Cele două fete, componente ale clubului din Sighet au câștigat în weekend-ul ce tocmai a trecut locul 1 la prima etapă a Campionatului Național de Juniori care s-a desfășurat la Arad.

Cele două fete au primit onorate convocarea pentru lotul național : ,, A fost o convocare dorită de mine și muncită, astfel am fost foarte fericită și în același timp foarte mândră de mine că am reușit să mă afirm,mai ales că nu este singurul campionat la care voi participa sub tricolorul României. Voi reprezenta România și la Campionatul European” a declarat, Culda Bianca pentru ziarul nostru.

Vor  fi trei zile care cu siguranță vor rămâne atât în istoria sighetenilor, cât și în istoria celor două fete, care vor evolua acasă la cel mai important turneu din cariera lor:  ,,Da, va fi ceva senzațional să evoluăm în fața sighetenilor pe care îi așteptăm în număr cât mai mare să fie alături de noi în fața celui mai important moment. Sper că acest eveniment care se desfășoară la noi în oraș să fie unul senzațional și să fie o rampă de lansare pentru a performa” a spus, Kereszteszi Alexandra.

Fetele au ca obiectiv o medalie la acest Campionat Balcanic de Volei pe Plajă U20: ,, Țelul nostru e medalia, fie ea de orice culoare și sperăm să fie chiar o finală între echipele României” a ținut să amintească, Culda Bianca, una dintre reprezentatele echipei României.

Așadar, în perioada 1-3 iuniem municipiul Sighetu Marmației va fi capitala voleiului internațional de juniori U20, urmând a se desfășura Campionatul Balcanic de Volei pe Plajă U20, care va avea loc în Parcul ,,Grădina Morii” din Sighet.

Deschiderea oficială va avea loc în 1 iunie pe Aleea Pietonală.

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *