Rezultate deosebite obținute de Fight Club Alex Negrea la primul turneu internațional

Data de 13 noiembrie va fi una care va rămâne în istorie pentru luptătorii de la Fight Club Alexandru Negrea și pentru cel care poartă numele acestui club de kickbox, fiind prima competiție internațională pentru elevii pe care îi antrenează de doar un an și jumătate, ceea ce este de lăudat.

            Fostul mare luptător , Negrea Alexandru, vicecampion mondial și dublu campion european a participat la sfârșitul săptămânii trecute în Italia, în Milano la Campionatul Mondial de Amatori cu 6 sportivi antrenați de către acesta, fiind o premieră atât pentru clubul lui, cât și pentru sighetenii care au luat parte la această competiție, unde au participat 380 de sportivi din 38 de țări.

            Trei fete sighetene, și anume Negrea Alessia, Sauca Natalia și Rednic Andreea au reușit să își adjudece primul loc, după ce acestea au reușit să se impună după un turneu în stil piramidal, ceea ce a adus mândrie atât antrenorului lor, părinților, cât și românilor, reușind să facă o performanță  pentru țara noastră și pentru municipiul Sighetu Marmației, localitatea unde se antrenează fetele de aproximativ un an și jumătate.

            Băieții care au participat sub îndrumarea antrenorului Negrea Alexandru, mai exact, Șofronici Giorgiu, Zubașcu Ionel  și Șugar Andrei au obținut o victorie și o înfrângere fiecare, ceea ce nu face decât să le dea încredere că sunt pe drumul cel bun și că în competițiile ce urmează vor fi tot mai buni.

            De apreciat este efortul fostului mare campion, Negrea Alexandru , care i-a dus pe sportivii antrenați de Alex în Italia, parcurgând un drum de 1400 km până în țara unde acesta a făcut istorie, și faptul că i-a pregătit atât de bine încât au reușit să scrie o pagină frumoasă din povestea clubului său, Fight Club Alexandru Negrea.

            Acesta promite că nu se va opri aici și că va continua să participe cu sportivii lui la competiții atât naționale, cât și internaționale și să aducă cât mai multe rezultate bune.

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *