CSM Sighet victorie în derby-ul județului Maramureș, în prima etapă a Ligii a III-a

Vineri, începând cu ora 18:00 pe Stadionul ,,Viorel Mateianu” din municipiul Baia Mare, a avut loc derby-ul maramureșean între Minaur Baia Mare și CSM Sighet. Având în vedere că sezonul trecut băimărenii au evoluat în eșalonul secund, au pornit acest meci împotriva sighetenilor din postura de favoriți, dat fiind faptul că aveau avantajul terenului propriu.
Însă realitatea din teren a fost alta, și echipa antrenată de către George Zima a fost net superioară formației băimărene, având mai multe ocazii de a înscrie. Singura șansă fructificată a fost cea a portughezului, Paul Pedro, adus vara aceasta de la Șimleu Silvaniei, care a finalizat cu o lovitură de cap, o centrare perfectă venită din piciorul lui Emanuel Dat, care se află pentru al doilea sezon consecutiv la echipa din Sighet.

În ultimele 20 minute ale partidei, Minaur Baia Mare a forțat înscrierea golului egalizator, însă băieții antrenați de George Zima și-au făcut treaba foarte bine până la capăt , și au reușit să câștige cu scorul de 1-0.

A fost o bucurie imensă în tabăra echipei din Sighet care a reușit să înceapă cu 3 puncte, după o victorie în deplasare, împotriva unei formații, care anul trecut a evoluat în Liga a II-a.

În următoarea etapă, CSM Sighet va primi vizita celor de la Minerul Ocna Dej, care de asemenea a câștigat în prima etapă, scor 3-0 pe terenul celor de la Victoria Carei.

Meciul dintre cele două formații va avea loc sâmbătă, 02.09.2023, începând cu ora 17:00 pe Stadionul ,,Solovan” din municipiul Sighetu Marmației.

Articole Similare

Nici un comentariu


Adaugă Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *